Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA HOTEL

Descriere

Hotelul Alba este situat pe promenada principala cu toate magazinele, atractiile si divertismentul, este la doar 100 de metri de plaja.
Plaja: 100 m. Fundul marii este plat, cu acces fara probleme. Plaja hotelului este castigatoare cu Steagul Albastru.
Cazare: Construit in 2003, renovat in 2019, Hotelul are 3 cladiri, 8 etaje, 7 lifturi, 340 unitati. Receptie, schimb valutar, restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscina, doctor - 24 de ore din 24, inchiriere de masini, serviciu de curatatorie chimica, inchiriere de biciclete, club pentru copii, loc de joaca pentru copii. Wi-fi gratuit in tot complexul.
Toate camerele au aer conditionat centralizat, frigider, seif in camera (contra cost), masuta, TV satelit, telefon, baie cu cada si dus sau doar dus, uscator de par, balcon cu scaune si masa din plastic.
Apartamentele au dormitor cu pat king-size, living cu TV si zona de relaxare si a doua toaleta, baie cu cada, telefon, Wi-Fi gratuit, frigider, balcon cu masa si scaune, ceainic la cerere de la receptie
Cazare
DBL 2+1 ECONOMY/ BEST PRICE: aprox 23 mp. Acestea sunt camere duble care nu au fost renovate. Acestea sunt la primul etaj cu vedere la strada si au un balcon francez (mic balcon). Au doua paturi obisnuite, iar patul obisnuit este o saltea - 100 / 200 cm. Camera are masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta. Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.
DBL 2+1/2+2 STANDARD:
aprox 28 mp. Acestea sunt camere duble care nu au fost renovate. Patul obisnuit este o saltea - 100 / 200cm, iar patul suplimentar este un fotoliu rabatabil sau un pat pliant cu dimensiuni - 70 / 185cm. Camera dispune de masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta, balcon. Baie cu cada si dus. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1/2+2 STANDARD SEA:
aprox 28 mp. si vedere la mare. Acestea sunt camere duble cu vedere la mare care nu au fost renovate. Au doua paturi obisnuite si 1 sau 2 paturi suplimentare, cum ar fi un fotoliu pliant sau un pat pliant. Patul obisnuit este o saltea - 100 / 200cm, iar patul suplimentar este un fotoliu rabatabil sau un pat pliant cu dimensiuni - 70 / 185cm. Camera dispune de masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta, balcon. Baie cu cada si dus. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1/2+2 SUPERIOR:
aprox 28 mp. Patul obisnuit este o saltea - 100 / 200cm, iar primul pat suplimentar este un fotoliu rabatabil sau un pat pliant cu dimensiunile - 70 / 185cm iar al doilea pat suplimentar este un pat pliant - 70/185. Camera dispune de masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta, balcon. Baie cu cabina de dus, uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti. + 2 copii, fara posibilitate pentru un al treilea adult pe pat suplimentar.
DBL 2+ 1/2+2 SUPERIOR SEA:
aprox28 mp. Patul obisnuit este o saltea - 100 / 200cm, iar patul suplimentar este un fotoliu rabatabil sau un pat pliant cu dimensiuni - 70 / 185cm. iar al doilea pat suplimentar este pat pliant - 70/185. Camera are o masuta, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, covor, balcon. Baie cu cabina de dus, uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti. + 2 copii, fara posibilitate pentru un al treilea adult pe pat suplimentar.
DBL 2+1/2+2/3+1 DELUXE: aprox 28 mp. Patul obisnuit este o saltea de inalta clasa cu dimensiunile 100 / 200cm, iar primul pat suplimentar este o canapea de 80/205cm care este potrivita pentru adulti iar al doilea pat suplimentar este un pat pliant cu dimensiunile - 70/185cm. Camera dubla DeLux a fost renovata in 2019 Camera dispune de masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta, balcon. Baie cu cada si dus, uscator de par. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
DBL 2+1 /2+2/3+1 DELUXE SEA: aprox 28 mp. Patul obisnuit este o saltea de inalta clasa cu dimensiunile 100 / 200cm, iar primul pat suplimentar este o canapea de 80/205cm care este potrivita pentru adulti iar al doilea pat suplimentar este un pat pliant cu dimensiunile - 70/185cm. Baie cu cada si dus, uscator de par. Camera dubla DeLux a fost renovata in 2019 . Camera dispune de masa, televizor, aer conditionat, frigider, telefon si seif, mocheta, balcon. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
* Nu este permisa gazduirea unui copil peste ocuparea maxima a camerelor DBL.
**Camerele cu capacitate 2+2 sunt mobilate cu 2 paturi obisnuite, 1 fotoliu extensibil. In cazul in care rezervarea este pentru 2+2 copii (peste 4 ani), se aduce un pat pliant ca al doilea pat suplimentar. In cazurile de 2ad+2inf sau 2ad+1ch+1inf, un copil doarme cu parintii.
1-BR APP 2+2: aprox 64 mp Au un dormitor si un living separat cu TV si mobilier tapitat. Exista o masa si un frigider in bucatarie. Apartamentul are un pat king-size 200/200 mp in dormitor. Al 3-lea si al 4-lea pat este o canapea sau pat pliant, masuta, televizor, balcon, seif, aer conditionat. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
* Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 2,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei
1-BR APP 2+2 SEA: aprox 64 mp si vedere la mare. Au un dormitor si un living separat cu TV si mobilier tapitat. Exista o masa si un frigider in bucatarie. Apartamentul are un pat king-size 200/200 in dormitor. Al 3-lea si al 4-lea pat este o canapea sau pat pliant, masuta, televizor, balcon, seif, aer conditionat. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
* Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 2,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
Patutul de copii este oferit la cerere si la un cost suplimentar de 10 BGN pe zi.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul este potrivit pentru persoane cu dizabilitati fizice, exista o camera pentru utilizare single.
Despre Hotel: Hotel Alba va pune la dispozitie 2 Piscine cu sectiune pentru copii si aqua park pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, birou de schimb valutar, tenis de masa, fitness, animatie pentru copii, pentru adulti: zi si animatie de seara. Seif in camera, curatatorie si spalatorie, masaje, salon de infrumusetare., cabinet 24 de ore, parcare.
Parcare: nepazita contra cost, cu locuri de parcare limitate.
Cand capacitatea de parcare este plina clientilor li se ofera un alt loc de parcare , acelasi pret si in apropierea hotelului.

ALL INCLUSIVE

*All inclusive incepe cu pranzul din ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
Check-in - dupa ora 15:00
Check-out - pana la ora 11:00

Mancare si bautura:
Restaurantul principal La Casa cu autoservire tip bufet
-Mic dejun: 07:30 - 10:00
-Pranz: 12:00 - 14:00
-Cina 18:00 - 20:30
*Restaurantul Principal La Casa ofera un bufet cu mare varietate de salate, aperitive, mancaruri calde, show-cooking, bufet pentru copii, healthy food court, deserturi alese, fructe proaspete. Sala cu aer conditionat pentru nefumatori. Cod vestimentar - imbracaminte formala.
Restaurant Snacks - Corso Piave
-Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00
-Pranz usor: 13:00 - 15:00
-Gustari si inghetata 15:00 - 17:00
* Restaurantul Snacks Corso Piave este situat la nivelul piscinei, un restaurant informal deschis pe tot parcursul zilei, care ofera oaspetilor pizza, burgeri, hot dog, sandvisuri, prajituri si produse de patiserie.
Barul de la piscina Morreta 10:00 - 18:00
Bauturi racoritoare, bere, bauturi alcoolice locale, vin alb, roz si rosu, cocktailuri racoritoare si alcoolice, bauturi calde
Lobby bar Vivaro
10:00 - 23:00 Bauturi racoritoare, bere, bauturi alcoolice locale, vin alb, roz si rosu, cocktailuri racoritoare si alcoolice
10:00 - 18:00 ceai, cafea si bauturi calde
15:00 - 17:00 biscuiti si produse de patiserie

Seri tematice de patru ori pe saptamana:
Cina bulgareasca
Cina mediteraneana cu gust italian si spaniol
Cina asiatica
Cina fructe de mare

Sport si divertisment - gratuit:
Piscine, sezlonguri si umbrele langa piscina
Mini parc acvatic pentru copii
Internet wireless in tot hotelul
Tenis de masa
Fitness
Aerobic acvatic
Darts
Gimnastica in apa
Minge de apa
Aerobic
Tenis de masa
Animatie 6 zile pe saptamana. Activitati sportive, animatie zilnica si divertisment de seara pentru copii si adulti. Hotelul dispune de o noua scena in aer liber pentru spectacolele de seara.

Pentru copii:
Animatie pentru copii 4-13 ani.
Discoteca seara copiilor
Club de copii

Servicii suplimentare contra cost:
Bauturi alcoolice si nealcoolice importate, sucuri proaspat stoarse sau bauturi imbuteliate.
Seif, apel telefonic,
Curatatorie chimica si spalatorie.
Masaje, salon de infrumusetare.
Schimb valutar
Servicii medicale.
Jocuri pe calculator
Taxa de check-out tarziu dupa ora 11:00

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.